امواج اولتراسوند Ultrasound چیست؟

سونوگرافی چیست؟ سونوگرافی اسکن یک آزمایش پزشکی است که از امواج صوتی با فرکانس بالا برای ضبط تصاویر زنده از داخل بدن شما استفاده می کند. […]

The post امواج اولتراسوند Ultrasound چیست؟ appeared first on واردات و فروش ژل ۲۶۶۱۰۱۴۳ ، بوتاکس و مواد مزوتراپی.

سونوگرافی چیست؟

سونوگرافی اسکن یک آزمایش پزشکی است که از امواج صوتی با فرکانس بالا برای ضبط تصاویر زنده از داخل بدن شما استفاده می کند. همچنین به عنوان سونوگرافی شناخته می شود.

این فناوری مشابه سونار و رادار است که به ارتش کمک می کند هواپیماها و کشتی ها را کشف کند. سونوگرافی به پزشک شما این امکان را می دهد تا بدون نیاز به ایجاد برش ، مشکلات ارگان ها ، رگ ها و بافت ها را ببیند.

برخلاف سایر روشهای تصویربرداری ، سونوگرافی از هیچ گونه اشعه ای استفاده نمی کند. به همین دلیل ، این روش ترجیحی برای مشاهده جنین در حال رشد در دوران بارداری است.

چرا سونوگرافی انجام می شود
بیشتر افراد اسکن سونوگرافی را با بارداری مرتبط می دانند. این اسکن ها می تواند یک مادر آینده را با اولین دید کودک متولد نشده اش فراهم کند. با این حال ، این آزمون کاربردهای دیگری نیز دارد.

اگر درد ، تورم یا علائم دیگری دارید که نیاز به نمای داخلی اعضای بدن دارد ، ممکن است پزشک سونوگرافی را تجویز کند. سونوگرافی می تواند نمایی از موارد زیر را ارائه دهد:

مثانه

مغز (در نوزادان)

چشم ها

كيسه صفرا

کلیه ها

کبد

تخمدان

لوزالمعده

طحال

تیروئید

بیضه ها

رحم

رگ های خونی

سونوگرافی همچنین یک روش مفید برای هدایت حرکات جراحان در طی برخی اقدامات پزشکی ، مانند نمونه برداری است.

در هایفوتراپی نیز در دستگاه هایفو از همین امواج بهره گرفته می شود.

چگونه می توان برای سونوگرافی آماده شد

اقداماتی که برای آماده سازی سونوگرافی انجام خواهید داد به ناحیه یا اندام مورد بررسی بستگی دارد.

پزشک ممکن است به شما بگوید قبل از سونوگرافی هشت تا 12 ساعت روزه بگیرید ، به خصوص اگر شکم شما معاینه شود. غذای هضم نشده می تواند امواج صوتی را مسدود کند و در نتیجه تصویری روشن را برای تکنسین مشکل می کند.

برای معاینه کیسه صفرا ، کبد ، لوزالمعده یا طحال ، ممکن است به شما گفته شود که عصر قبل از آزمایش یک وعده غذایی بدون چربی بخورید و سپس تا زمان انجام عمل روزه بگیرید. با این حال ، می توانید به نوشیدن آب ادامه دهید و هر دارویی را طبق دستورالعمل مصرف کنید. برای معاینات دیگر ، ممکن است از شما خواسته شود که مقدار زیادی آب بنوشید و ادرار خود را نگه دارید تا مثانه پر و بهتر تجسم یابد.

درباره داروهای تجویز شده ، داروهای بدون نسخه یا مکمل های گیاهی که قبل از امتحان مصرف می کنید حتما به پزشک خود بگویید.

مهم است که دستورالعمل های پزشک خود را دنبال کنید و هر سوالی را که ممکن است قبل از عمل داشته باشید بپرسید.

سونوگرافی حداقل خطراتی را به همراه دارد. برخلاف اشعه ایکس یا سی تی اسکن ، در سونوگرافی ها از هیچگونه اشعه ای استفاده نمی شود. به همین دلیل ، آنها روش ترجیحی برای بررسی جنین در حال رشد در دوران بارداری هستند.

نحوه انجام سونوگرافی

قبل از امتحان ، شما لباس بیمارستان می شوید. به احتمال زیاد روی میز دراز کشیده اید و بخشی از بدن برای آزمایش آزمایش کرده است.

یک تکنسین سونوگرافی ، به نام سونوگرافی ، یک ژل مخصوص روغن کاری بر روی پوست شما قرار می دهد. این از اصطکاک جلوگیری می کند بنابراین آنها می توانند مبدل سونوگرافی را روی پوست شما بمالند. مبدل ظاهری مشابه میکروفون دارد. این ژله به انتقال امواج صوتی نیز کمک می کند.

مبدل امواج صوتی با فرکانس بالا را از طریق بدن شما ارسال می کند. امواج در اثر برخورد با جسمی متراکم مانند اندام یا استخوان ، پژواک می گیرند. سپس این پژواک ها دوباره به کامپیوتر منعکس می شوند. امواج صوتی بیش از حد بلند هستند تا گوش انسان بشنود. آنها تصویری را تشکیل می دهند که توسط پزشک قابل تفسیر است.

بسته به منطقه مورد بررسی ، ممکن است نیاز به تغییر موقعیت داشته باشید تا تکنسین بتواند دسترسی بهتری داشته باشد.

بعد از انجام این روش ، ژل از روی پوست شما پاک می شود. کل روش به طور معمول کمتر از 30 دقیقه طول می کشد ، بسته به منطقه مورد بررسی. بعد از اتمام روش شما آزادانه می توانید فعالیتهای عادی خود را انجام دهید.

بعد از سونوگرافی

پس از معاینه ، پزشک تصاویر را بررسی کرده و هرگونه ناهنجاری را بررسی می کند. آنها برای گفتگو در مورد یافته ها یا تعیین قرار ملاقات بعدی با شما تماس می گیرند. اگر در سونوگرافی اتفاق غیر طبیعی رخ دهد ، ممکن است لازم باشد روش های تشخیصی دیگر مانند CT اسکن ، MRI یا نمونه بیوپسی از بافت را بسته به منطقه مورد بررسی ، انجام دهید. اگر پزشک شما بتواند شرایط شما را بر اساس سونوگرافی تشخیص دهد ، ممکن است بلافاصله درمان شما را شروع کنند.

در قلم پلاسما یا پلاسما پن نیز از همین امواج بهره گرفته می شود.

The post امواج اولتراسوند Ultrasound چیست؟ appeared first on واردات و فروش ژل ۲۶۶۱۰۱۴۳ ، بوتاکس و مواد مزوتراپی.