همواره ممکن است شرایط خاصی به وجود آید که زندگی و کسب و کار شما را تحت تأثیر قرار دهد.
به دنبال تغییر این شرایط ، وضعیت اقتصادی شما نیز تغییر خواهد کرد. در شرایط قرنطینه و شعارهایی مانند در خانه می مانیم یا فاصله گذاری های اجتماعی ما مجبور خواهیم بود با این تغییرات همراه باشیم ، زیرا که همراه نبودن با آنها می تواند صدمات بسیار زیادی به کسب و کار ما وارد کند. در این میان تبلیغات همچون گذشته ابزار قدرتمندی است که می تواند زنده و پویا بودن فعالیت شما را نشان دهد.
زمانی که مردم در دوران تعطیلی و قرنطیه ، پیامهای تبلیغاتی شما را دریافت کنند به این نتیجه خواهند رسید که کسب و کار شما زنده است و می توانند برای تهیه نیازمندیهای خود روی شما حساب باز کنند. قطعاً در این دوران که افراد کمتر به بیرون از منزل می روند یا سعی می کنند میزان تماس خود با افراد و اشیاء را کمتر کنند تا شدت انتشار ویروس را کنترل کنند شما نمی توانید از روشهای تبلیغاتی مانند پخش کردن تراکتهای تبلیغاتی استفاده کنید. بلکه لازم است کانالهای تبلیغاتی و ابزاری که برای این هدف انتخاب می کنید با شرایط کنونی همخوانی داشته باشد.
اولین گزینه ای که به ذهن همه می رسد اینترنت ، راه اندازی کمپین و طراحی سایت است. اما در این میان روشهای دیگری نیز هستند که شما می توانید برای تنوع از آنها استفاده کنید و کارآیی آنها را نیز برای هدفهای تبلیغاتی خود بسنجید. به عنوان مثال ، پیامکها از جمله این روشها است. در استفاده از روش تبلیغاتی از طریق پیامک ، مخاطب شما نیازی به اتصال به اینترنت ندارد. از طرفی ممکن است مخاطبان شما از قشری از مردم باشند که با اینترنت و صفحات و سایتهای مجازی چندان سر و کار ندارند. به عنوان مثال ، افراد مسن از این دسته هستند. اما در روش پیامکی نیاز به اینترنت نیست ؛ از طرفی همه مخاطبان از آن استفاده می کنند.
همچنین در دوران قرنطینه و شیوع ویروس کرونا به عنوان یکی از بهترین روشهای تبلیغاتی است ؛ چرا که تماس افراد با اشیاء آلوده را کمتر می کند. مسلماً دوست ندارید از آن دسته از پیامکهایی برای مخاطبان خود ارسال کنید که آنها به محض دریافتش آن پیامک را حذف کنند. پس برای طراحی پیامکهای جذاب که بتواند توجه مخاطبان را به خود جلب کند به نکاتی که در این مقاله پیشنهاد می شود دقت کنید.
یک) ارسال پیامک بر اساس محل جغرافیایی
بهتر است محل جغرافیایی افراد را مد نظر قرار دهید و شماره مشترکینی را خریداری کنید که در مناطق جغرافیایی ویژه ای زندگی می کنند. این تفکیک جغرافیایی به شما کمک می کند پیامهایی که برای افراد ساکن آن منطقه مناسب تر هستند ارسال کنید.
دو) ارسال پیامک به مخاطبان خاص
مخاطبان شما دسته های متنوعی از افراد هستند. بهتر است تفکیکهای خاصی مانند سن ، جنس و غیره را برای آنها در نظر بگیرید و بر اساس این تفکیک پیامهای مناسب ارسال کنید.
سه) ارسال پیامک به مشاغل
سعی کنید شماره تلفن افرادی که در مشاغل و اصناف گوناگون مشغول به کار هستند را به دست آورید و با توجه به شغلی که مخاطبان می توانند داشته باشند پیامهای مناسب و مفید برای آنها ارسال کنید.
چهار) سامانه پشتیبانی
وظیفه و کار شما فقط با ارسال پیامک به مشتریان تمام نمی شود. بلکه می توانیم بگوییم این تازه آغاز راه است و شما باید سامانه هایی که برای مخاطبان در دسترس باشد طراحی کنید تا هر زمانی که آنها با شما تماس گرفتند یا نیاز به راهنمایی و کمک داشتند بتوانید به موقع برایشان فراهم کنید.
تبلیغات اینترنتی