گاهی کسب و کارهای نوپا یا جدید ممکن است به دلیل تجربه و دانش کمی که دارند دچار اشتباهاتی می شوند که ادامه حیات آنها و حضور در بازار را به خطر می اندازد.
بهتر است این کسب و کارها قبل از شروع اقدامات خود لیستی از اشتباهاتی که نباید مرتکب شوند را تهیه کنند و آنها را به عنوان خطوط قرمز برای خود مشخص کنند. گاهی این اشتباهات به قدری مهم و حساس هستند که می توانند زنگ خطر را برای یک کسب و کار جدید به صدا در آورند. اما این اشتباهات ممکن است چه اشتباهاتی باشند و برای اجتناب از آنها باید چه اقداماتی انجام دهیم ؟ در این مقاله ، سعی کرده ایم به تعدادی از آنها اشاره کنیم و راه حلهای آنها را نیز مطرح کنیم.
یک) بی اهمیتی نسبت به موضوع کسب و کار
گاهی ممکن است برخی از کسب و کارها بدون اینکه تحقیق موثقی درباره کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارند داشته باشند ، وارد بازار می شوند. این اشتباه را می توانیم یکی از بزرگترین خطاها و اشتباهات کسب و کارهای جدید بدانیم. چرا که بازار به کسب و کار آنها نیازی ندارد و نمی توانند موفقیت لازم را به دست آورند. براساس تجربیات مشاوره بازاریابی ، گاهی به قدری هیجان راه اندازی یک کسب و کار در فرد وجود دارد که بدون در نظر گرفتن زوایای مختلف آن و بررسی و تحقیق درباره آن دست به کار می شوند و در نتیجه با شکست مواجه خواهند شد. ممکن است افرادی که این کسب و کار را راه اندازی کرده اند ، اتفاقاً ممکن است افرادی با استعداد و با اشتیاق زیاد برای کار کردن باشند ولی اشتباهی که مرتکب شده اند می تواند حضور آنها در بازار را با شکست روبرو کند. بنابراین ، نسبت به این موضوع باید نهایت توجه را داشته باشیم.
دو) حساب و کتابهای غلط در خصوص وضعیت بازار
قبل از اینکه اقدام به شروع یک کسب و کار کنید باید درباره بازار ، تعداد مشتریان و زمانی که باید محصول شما وارد بازار شود تا بیشتری بازدهی را داشته باشد و اینکه چه زمانی باید وارد بازار شود را از قبل تخمین بزنید. تخمین نزدن این مسائل مهم یا تخمین های نادرست از اشتباهات بزرگ یک کسب و کار می تواند باشد.
سه) در نظر نگرفتن محل تأمین سرمایه
آیا قبل از اینکه ایده پردازی برای کسب و کار جدید خود را شروع کنید به این مسئله فکر کرده اید که قرار است منابع مالی شما از کجا تأمین شود ؟ منابع مالی ، جزء مهمترین بخشهای یک کسب و کار هستند که اگر تأمین نشوند یا منابع را به درستی پیدا نکنیم می تواند اساس کسب و کار ما را زیر سوال ببرد. زیرا شما برای اقدام به هر کاری در بخشهای مختلف کسب و کارتان نیاز به بودجه دارید تا بتوانید این اقدامات را انجام دهید. از طرفی ممکن است هزینه هایی را شما در حین کار داشته باشید که اصلاً از قبل برای آنها پیش بینی وجود نداشته است. بنابراین باید قبل از اقدام به کار یا ایده پردازی به محل تأمین منابع مالی خود و همچنین گزینه ای نیز برای بودجه های غیر منتظره در نظر بگیرید.
چهار) تصورات و تخمین های نادرست در خصوص فروش
ممکن است یک کسب و کار تازه و مدیران آن تصور کنند که می توانند همه یا اکثر محصولات خود را تا فلان تاریخ به فروش برسانند ؛ اما از کجا می توان چنین اطمینانی به دست آورد ؟ آیا همه افرادی که می توانند جزء مشتریان ما باشند به محصول ما نیاز دارند ؟ آیا محصول ما جزء محصولاتی است که افراد نیاز روزمره یا اجباری به آن دارند ؟ باید قبل از اینکه میزان فروشهای خیالی را برای خودمان در نظر بگیریم یک تخمین دقیق و درست در خصوص نیازهای بازار و ویژگیهای محصولات خودمان نسبت به محصولات مشابه و رقیب در بازار داشته باشیم.
پنج) کم هزینه در نظر گرفتن اقدامات
گاهی برخی از مدیران یا افراد تصور می کنند با اندک سرمایه ای می توانند کسب و کار مورد نظر خود را راه اندازی کنند. اما زمانی که کار پیش می رود یا آن را آغاز می کنند با مشکلات و کمبود بودجه هایی مواجه می شوند که تمام نقشه آنها را به هم می زند و متوجه می شوند که به هیچ عنوان قادر به ادامه کار نیستند. پس بهتر است قبل از اینکه در چنین شرایط سختی گیر کنیم. یک برآورد درست از هزینه ها داشته باشیم حتی مقداری بیشتر از آن را فراهم کنیم تا در میان راه دچار مشکل یا توقف پروژه نشویم.
موضوع مرتبط :
اشتباهات بازاریابی – ۵ اشتباه بزرگ در بخش بازاریابی و فروش
بزرگترین اشتباه در بازاریابی !
چگونگی مواجهه با خطاها و اشتباهات کاری در واحد فروش
مدیر بازاریابی و فروش دارای ۷ ویژگی است | وظایف مدیر فروش
The post اشتباهاتی که زنگ خطر را برای کسب و کارهای نوپا به صدا در می آورد ! appeared first on بازاریابی , مشاور بازاریابی , آموزش بازاریابی | پارک بازاریابی ایران.